Főoldal » airsoft állomány » Évbúcsúztató airsoft játék XV. - AAR
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

Évbúcsúztató airsoft játék XV. - AAR
Írta: ADI_HUN 2013-01-07 19:12-kor

RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ!


2012.12.30.

 

Újabb riasztás érkezett Kányásról: a hónap elején felfedezett, majd

kiiktatott félkatonai egységek újabb egységei ismét felbukkantak a környék eme stratégiailag kiemelten fontos körzetében!

 
A Főparancsnok az ismert és bejáratott riadóláncon keresztül haladéktalanul elrendelte az ellencsapást!

 

A 24th speciális egysége még mindig a dél-amerikai szupertitkos bevetésen tartózkodott, s a közvetlen vezérkar nagyobbik része sem heverte ki a legutóbbi akció sérüléseit! Így csak a legkeményebb és legelszántabb harcos volt bevetésre kész állapotban, eme jelentés írója (24th ADI_HUN). ;)

 

A helyszín észrevétlen megközelítésében a zöld Kango igen nagy segítséget nyújtott, így a bevetés előtt még éppen időben történt a megérkezés. A megye többi specialistája szép számban megjelent, s kb. 35 fővel megkezdődött az adatok feldolgozása, a stratégiai tervezés. Úgy tűnt, hogy a behatolók ismét egy nagy erejű bombával próbálják a létesítményt és a környéket elpusztítani. Erre a problémára a már jól bevált taktika alkalmazása mellett született döntés: három egység több oldalról, egy időben történő támadással számolja fel az ellenállást, épületről épületre, helységről, helységre hajtva végre a feladatot.

 

A behatolások és az ellenséges erők kiiktatása során szükség volt minden erőre, elszántságra, szakmai tudásra! A veszteségek nagyok voltak mindkét oldalon, ám a támadóknál a medik, míg a védekezőknél a parkoló segített az újraéledésben. J Azonban hiába volt minden ellenállás, a védőket legyűrte a profizmus és a bomba hatástalanítva lett.

 

A sikeres munka után nem maradt el a jutalom sem: meleg tea és virsli emelte a csapat morálját!


A játék kiírásának megfelelően a szervezők az év búcsúztatásának elő-hangulatához igazodó menüt prezentáltak. Sem a mennyiségre, sem a minőségre nem lehetett panasz! Szerintem minden résztvevő nevében mondhatom, hogy megtarthatnák eme jó szokásukat év közben is! Vigyor

 

A folytatásban, mint a múltkor is, a zombis játék szerepelt még: a játék kezdésekor két támadó (zombi) kivételével mindenki védekezik. Találatuk esetén az ellenfelek „megfertőződnek” és ők is zombivá válnak, míg a zombik egy meghatározott helyen újra élednek. Így egyre több lesz a támadók létszáma, míg a védőké egyre fogy. Így egy jó kis pörgős tűzharccal fejeződött be a bevetés.

 

Így zárult aztán a 2012-es év utolsó, évzáró airsoft játéka Kányáson. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy nem csak ezt, hanem az év során, minden hónapban (!)  megrendezett játékokért is külön köszönetet mondjak az Airsoft Mátra szervezőinek és a játékokon megjelent játékos társainknak is! S a köszönet mellett abbéli reményemet is szeretném kifejezni, hogy legalább annyiszor találkozunk idén is, ha nem többször, mint az elmúlt évben! Kacsintás

Ehhez kívánok mindannyiunknak sok erőt, egészséget és bb-kel teli tárakat!

 

További képek itt!

 

titkos megfigyelő rendszer

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva