Főoldal » airsoft állomány » Airsoft játék VI. - AAR
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

Airsoft játék VI. - AAR
Írta: ADI_HUN 2012-04-23 20:07-kor

Milyen is az új pálya Ménkesen?


Rögtön a fenti kérdést meg is válaszolnám: JÓ!

Kicsit bővebben? Nagyon jó!!!

 

És nem csak én gondolom így, azt hiszem! A Mátra bázis fórumán mindenki pozitívan nyilatkozott Ménkesről.

De nézzük csak sorjában a történteket!

A pálya jól megközelíthető, tényleg csak az utolsó szakaszon kell óvatosan vezetni. A telephez közel forrás csörgedezik, így felesleges vizet kivinni, elég lesz legközelebb ott feltankolni.

A volt bányatelep még a ca. 45 (!) fő részére is elég nagy mind a játék terület, mind a lepakoló rész tekintetében.

 

A napközben eleredő eső elől a melléképületben meg tudtuk magunkat húzni. Az már más kérdés, hogy ott igen csak spártai körülmények voltak, amin jó lenne a jövőben javítani!


Kányás után ezen a pályán, kilépve az épületek  adta eddigi keretek közül, megnyíltak a taktikai lehetőségek is a csapatok előtt. Pedig még ki sem használtuk az épületek mögötti erdős részt, mert még nem volt benőve növényzettel és nagyon látszódott ott mindenki.

El kell mondani,hogy az épületek sokkal jobb állapotban vannak, mint Kányáson: az ablakok nincsenek kitörve, kevés a törmelék, jól járhatóak a közlekedők. Az üvegek megléte azonban talán csökkentette a játékélményt, mert nem lehetett kilőni rajtuk, s így csak néztük egymást...

 

A pálya kommunikációs térképe:

 

info

 

 
A játék menete a szokásos SWAT-terrorista bombakereső volt, ami mind a kétszer ugyanazon csapat (Gabiék) sikerét hozta, gratulálok nekik, így utólag is (a harmadik menet már nagyon rövid volt, talán csak fun - lövöldözésnek lehet nevezni).(Ha nem így lett volna, bocsánat! )

 

Örömteli volt, hogy Pestről eljött a játékra klán társunk, PSZF (bérelt G36-al) és testvére (P90-el) is ,akikkel kiegészülve alkottuk a 24th-rajt (FRIZ, Cipi és jómagam a teljes névsor). Valamint a balassagyarmati székhelyű B.É.K.A. Hadtest képviseletében a 6. rajtag, Gábor (sniperként) volt.

 

Számomra itt mutatkozott meg először, hogy mekkora előnyt jelent a rádió! Az eddigiekhez képest nagyobb területen nekünk is voltak kommunikációs bajaink, a rajon belül (!), pedig 2 fő használt rádiót.

 

Végezetül itt a csoportkép, amiről FRIZ és Cipi sajnos hiányzik :

 

kép

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva