Főoldal » airsoft állomány » Airsoft játék VII. - AAR
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

Airsoft játék VII. - AAR
Írta: ADI_HUN 2012-05-28 10:35-kor

A legnagyobb ellenfél a nap volt... 


 

 

 

Először is a játék bejelentő alcímében jelzett méhekről: nem volt velük összecsapás, bár a pálya nem játszható részén voltak letelepítve. Ők is, mi is tettük a dolgunkat. Mindenesetre, azt megjegyzem, hogy az egész erdő „zengett” a döngésüktől, ami nekem nagyon tetszett…

 

Viszont miattuk nem játszhatóvá vált a „fehér házsor” és a „raklapos épület”. Emiatt csak a főépület és a kiserdő volt a hadszíntér, ami éppen, hogy elég volt a 3-3 szakasznak.

 

Idén ez volt az első igazi nyári játéknap, 28 fokot mutatott a hőmérő. Többen csak pólóban, ingben játszottunk e miatt. A támadóknak, odakint, egy több okuk volt mielőbb bejutni az épületbe, mivel ott jó hűvös volt (olyannyira, hogy védekezőként én visszavettem a zubbonyomat).

 

Odabent, a szokásos helyszínen, a csarnokban hevert a táska bomba, amit 2:1 arányban sikerült is a támadóknak hatástalanítani. Az utolsó körben, 2:02 mp volt még hátra a „robbanásig”, tehát éppen hogy el nem fogyott az idő!

 

A játék során nem voltak vitás szituációk, ezt többen meg is jegyezték a végén, ill. a Mátra Bázis fórumán. Én is tanúja voltam együttes találat megadásoknak vagy „látom a kezed, de nem lőném meg” szituációknak. Ezek főleg az épületen belül, lépcsőfordulókban, ajtóknál fordultak elő.

 

A terep takarítás során össze gyűjtött száraz ágakat menet közben égették el Gabiék, amivel  tovább fokozták a hőséget Vigyor .

Sajnos elmaradt a fedezékek kiépítése a nyílt területen, remélem legközelebbre megcsináljuk.

 

Örültem, hogy Balassagyarmatról  újból eljöttek a B.É.K.A. Hadtesttől sporttársak és voltak velük újak is.

 

A 24th csapatot CIPI, Tomi, Peti és jómagam képviseltük.

 

Képek Genius80 által:

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva