Főoldal » airsoft állomány » Airsoft játék XIV - AAR
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:



Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

Airsoft játék XIV - AAR
Írta: Kopasz68 2012-12-11 19:15-kor

Az Airsoft Mátra hathatós segítségével, klánunk "különleges egysége" megakadályozta, hogy Kányás lakossága "bombatámadás áldozata legyen."


 

2012.12.09.

 

Kányás


 

Reggel 8:00

 

 Riasztást kaptunk, hogy Kányáson, a volt bánya-központnál terrorista gyanús mozgást észlelt az Airsoft Mátra speciális megfigyelő rendszere. Félkatonai alakulatok vették be magukat az elhagyott épületekbe és a lakosság körében egyre nagyobb a pánik.

Főparancsnokuk, a neve, fontosságára való tekintettel maradjon titokban (na jó, elárulom, Gabinak hívják), forró dróton értesítette a megyében fellelhető, gyorsreagálású, különlegesen kiképzett egységeket és azonnali akciót rendelt el.

Azt is előírta, hogy civil autókkal közelítsük meg a célzónát, ezzel is kerülve a feltűnést.

 

A 24th speciális egysége éppen egy dél-amerikai szupertitkos bevetésen volt, így csak a közvetlen vezérkar volt bevethető, akik bár kicsit már korosak, lomhán mozognak, de annál elszántabbak:

  • 24thADI_HUN
  • 24thFriz
  • 24thKopasz68
Reggel 9:00 vagy kicsit később (nem mindig sikerül pontosan érkeznünk)
 
Egységünk óvatosan közelítette meg a kijelölt találkahelyet, kibiztosított fegyvereink végig ott pihentek az ölünkben minden eshetőségre felkészülve, hogyha kell, kipattanjunk (vagy inkább kimásszunk) az autóból és harcba bocsátkozzunk.
A megyéből rengeteg specialista érkezett a segélyhívásra, mindenkinek elszántság tükröződött a szemében.
 
airsoft
 
A titkos nevű vezér gyorsan vázolta a helyzetet és megismertette a sebtében kitalált taktikát.
Több oldalról egyszerre kellett megtámadnunk az épületegyüttest, minden helyiségét átvizsgálnunk és mind az ellenséget, mind pedig a felszerelésüket meg kellett semmisítenünk.
A gyors eligazítást követően megindult a mindent és mindenkit elsöprő támadás.
 
Reggel 10:00
 
Egységeink hang és füstgránátok használatával, a tetőről leereszkedve, az ablakokat egyetlen rúgással bezúzva jutottak be az épületbe. (Simán besétáltunk az ajtókon.)
Ott gyorsan kipucoltuk a földszintet, olyannyira jól sikerült, hogy a két különböző bejáraton bejutó "speciális egységek", perceken keresztül egymásra lövöldöztek a folyosó két végéről, ezzel is megkönnyítve a védekezők dolgát.
Miután felismertük egymást, nagyon tudtunk örülni a másiknak, folytattuk hadműveletünket az emeletek irányába.
 
Igen ám, de egy harcias amazon keresztül húzta a számításainkat és módszeresen kaszabolta le a lépcsőmászástól amúgy is lihegő, ziháló katonákat.
 
airsoft
 
Ennyi sebesült katonát még nem láttam egyetlen lépcsőfordulóban.
Kórusban kiabáltunk vagy medikért vagy papért, ki mit érzett.
Többször neki kellett futnunk annak az egy hősnőnek, mire végre megadta magát.
Lehet, hogy többre mentünk volna némi édességgel vagy virággal?
 
"Fantasztikus" képzettségünknek hála, sikerült megtisztítanunk az első épületet és a foglyul ejtett terroristáktól megtudtuk (szerencsére az egyik specialista beszél üzbégül), hogy a másik épületben összeállítottak egy bombát, amit használni is fognak Kányás térképről való eltüntetésére, mert szent harcukra ez a település óriási veszélyt jelent.
 
Mikor vezérünk szembesült ezzel a fontos információval, még nagyobb elszántságra buzdított minket.
Óriási elánnal vágtuk át magunkat a még meglévő védővonalakon és az információ hitelesnek bizonyult, megtaláltuk a hihetetlenül veszélyes, tudósok által összeállított bombát:
 
airsoft
 
Szerencsére, mivel mi "specialisták" mindenre ki vagyunk képezve, ezért bombaszakértőnk is van, de az Ő neve is titkos.(Gyuri)
 
Tehát Ő lépett színre és megkezdődött az élet-halál harc közte és a múló másodpercek között.
Rajta múlt Kányás teljes lakosságának és az életben maradt különleges egységek tagjainak élete.
Remegő kezekkel, verejtéktől gyöngyöző homlokkal látott munkához. Most volt lehetősége kamatoztatni az iskolában szerzett tapasztalatokat és Ő jó diáknak bizonyult, mert helyes sorrendben vágta át a drótokat.
 
Délután 14:00
 
Így menekült meg e kis község a teljes pusztulástól, köszönet érte a megyéből és máshonnan összesereglett, elszánt harcosoknak.
De talán mégsem, hiszen hamarosan itt van december 21.-e....
 
Nagyon köszönjük az Airsoft Mátrának a szervezést, remek csaták voltak, mert az igaszsághoz tartozik, hogy mind a bombakeresős, mind pedig a zombis játékokból (mert volt olyan is!) több forduló került megrendezésre és mindegyik nagyon élvezetesnek bizonyult.
 
Még több kép itt! (Gyuri képei, köszönet Neki érte!)
 
Azoknak, akikkel idén már nem sikerül találkoznunk, meghitt, békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk a 24th nevében!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva