Főoldal » AIRSOFT leírás
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

AIRSOFT - Leírás
Írta: Kopasz68

Amit az airsoftról tudni kell.


 

airsoft

 

MI AZ AIRSOFT?

 

A szó jelentése műanyag gömblövedéket kilövő, alacsony energiájú légfegyverekre, és a velük űzött csapatjátékra utal. Az airsoft-fegyverek az eredeti eszközök hasonmásai, ám teljesen eltérnek az igazi lőfegyverektől. Teljesítményük tipikusan 0.5-3.3 Joule, ezért meg sem közelítik a szabadon tartható légfegyverekre előírt 7.5 J, vagy a festéklövő-fegyverekre érvényes 15 J korlátot. A “BB” gömblövedékek nem hagynak festéknyomot, így az eltalált játékosnak kell a találatot jeleznie. Az airsoft tehát a résztvevők becsületességén, korrektségén alapszik - inkább komoly hobbi, mint versenysport.

 

Az airsoft játékosok nem képviselnek semmilyen katonai vagy félkatonai szervezetet, politikai, vallási, vagy etnikai csoportot. Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes szabadidősport, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte.
Az airsoft nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja, nem kiképzőeszköz – csupán egy játék. Az airsoft eszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás.

 

airsoft

 

Küzdőtér

 

Az airsoft játékok különböző létszámú résztvevő között zajlanak.

Így azok a csapatok, akik elsajátitották a harcászat ismereteit és összeszokottan tudnak mind terepen, mind pedig épületben együtt mozogni, harcolni, óriási erőfölénybe kerülhetnek.

Demoralizáló tud lenni az ellenség szemszögéből nézve egy olyan fél ellen küzdeni, ahol mindenki tudja és teszi is a dolgát.

Ezeken a linkeken megtalálható minden ezzel kapcsolatos tudnivaló:

 

Harcászat alapjai 

 

Épületharc (CQB) alapjai

 

Kézjelek

 

 

Forrás: bekesairsoft.hu

kalasnyikov.hu

magyarharcos.ewk.hu

 

 

Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva