Főoldal » bf3 állomány » Battlefield 3: Armored Kill kiegészítő
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

Battlefield 3: Armored Kill kiegészítő
Írta: HBenceHUN 2012-10-09 21:39-kor

Végre visszatért az igazi Battlefield hangulat!


 

bf3

 

Szeptemberben megjelent a Battlefield 3 legújabb kiegészítőcsomagja az Armored Kill.

Mint a neve is mutatja, ez már inkább a nagy létszámú járműves ütközetekre összpontosít, ezzel mintegy kiegyensúlyozva a nyáron megjelent Close Quarters kisméretű zárt téri pályáit.

 

bf3

 

Az új csomagban négy új pályát találunk, és számos új járműre is rátehetjük kezeinket. Egy kivételével minden pálya valós helyszínen alapszik, és megfelelő környezetet nyújt a járművek és a gyalogság együttműködéséhez.

Az új pályák meglehetősen változatosra sikeredtek. Találhatunk köztük havas hegyláncot, hatalmas sivatagot, mezőségeket, sőt még egy éjszakai ütközetben is részt vehetünk.

 

bf3

 

Az Armored Killben megtalálható pályák nevei:

  • Bandar Desert, a valaha volt legnagyobb Battlefield pálya
  • Alborz Mountains, ahol egy egész hegység a rendelkezésükre áll
  • Death Valley, az éjszkai ütközet helyszíne
  • Armored Shield, a végtelen róna, harckocsikkal töltve
bf3

 

A járművek választéka is bővült. Visszatért a Bad Company szériából ismert Quad is, mellyel magunkon kívül egy plusz embert gyorsan az akció központjába vihetünk. Az új járműfajták listáján sorakoznak a Páncélvadászok és Önjáró Rakétatüzérség.

A páncélvadászok a tankokéhoz hasonló, nagy kaliberű ágyúval szereltek. A könnyű súlyuknak köszönhetően gyorsan mozognak a hadszintéren, ám a páncélzatuk vékonyabb, mint a tankoké, ezért jobb elkerülni az álló helyzetből tüzelést egy az egy elleni harc esetén.

Az Önjáró Rakétatüzérség egy ideális csapattámogató fegyverrendszer, amely hat darab nagy robbanóerejű rakétát tud eljuttatni a pálya szinte bármely pontjára. Többféle rakétatípus közül választhatunk. Vihetünk magunkkal nagy robbanóerejű, repesz, célkövető, sőt légvédelmi rakétát is, de ezzel a járművel érdemes hátul maradni, mivel meglehetősen könnyű ártalmatlanná tenni.

 

Nagy újdonságként mutatkozott be az AC-130 Gunship, mely minden új pályán megtalálható. Ez egy C-130 Hercules katonai teherszállító repülőgépből átalakított fegyverhordozó. A gép mindkét oldal számára elérhető, a megfelelő zászló elfoglalásával. Hatalmas tűzerővel rendelkezik a földi és légi célok ellen is. Található rajta egy 150mm-es tüzérségi ágyú, mely ideális a járművek ellen, egy 25mm-es gépágyú a gyalogság megállítására, továbbá két darab Gatling géppuska az ellenséges légi járművek távoltartására.

Az AC-130 legsebezhetőbb pontja a hátulja és az alja, mivel ezekbe az irányokba semmilyen fegyver nem néz.

 

Az új járművek listája:

  • Páncélvadászok USA: M1128, RU: Sprut-SD
  • Önjáró Rakétatüzérség USA: M142, RU: BM-23
  • Quad motor mindkét oldalon
  • AC-130 Gunship

 

Nagyvonalakban ennyi lenne az Armored Kill leírása, remélem tetszett.

Találkozzunk a csatatéren!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva