Főoldal » fh2 állomány » FH2T Kampány #1 - Csata #2
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

FH2T Kampány #1 - Csata #2
Írta: truth 2012-10-16 20:47-kor

Megérkezett a második csata beszámolója.


 

Az előző heti csatához képest most fordított felállás várt minket. Mi voltunk a védők és az allied oldal a támadó. Repülőt mindig csak a vérző oldal kapott, így az ellenfél Mustang-gal nyitott, a Sherman-ok és a Hellcat-ek hada mellett.

 

A mi feladatunk kezdéskor legtöbbször Le Ham védelme volt, ami lévén hogy ez volt a legközelebbi pont az allied bázishoz, elsődleges célpontjuk lett. A rögzített légvédelmi eszközeinket nem tudtuk használni, hol a repülőjük, hol pedig a tüzérségük prédájává vált az első néhány másodperc leforgása alatt. Így inkább fedezékben megbújva, a keleti oldalt smine-nal és MG-vel fedezve, a SL pedig az épületek valamelyikében megbújva tartotta a zónát. Olykor ez elég jól sikerült, hosszú percekig tudtunk életben maradni, bár a túlerő miatt közben a zászló váltott, ennek ellenére hasznosak tudtunk maradni spot-olásban és az ide születők ritkításában.

Amint a leader meghalt Chateau-ra kellett visszavonulnunk és védenünk. Ez az első körökben nagyon jól ment, azonban a csata közepe felé megtalálták az ellenszerünket. Folyamatos tüzérségi tűz alatt tartották az udvart, az épületet pedig az ablakokon keresztül mindkét oldalról HE-vel pucolták ki. Tankosainknak ugyancsak meggyűlt a bajuk a repülőkkel és a Hellcat-ekkel, gyakorlatilag nem sokat tudtak segíteni a mező közepén lévő ponton.

 

 

A csata középső szakaszában elveszítettük a fonalat, ekkor nekünk kellett az ellenfél ellen kieszelnünk valamit, hiszen nagy fölénnyel nyerték meg a köröket. A 45-ös állást elég nehéz volt tartani, valamint ha egyszer elveszett, borzasztó nehéz volt újra megszerezni. A két szélmalom (templom :P) fedezéket nyújtott ugyan, de itt sem tudtuk sokáig tartani magunkat. Az ellentámadások pedig mind kudarcba fulladtak.

 

A végső szakaszban (3-4 kör) megint felhoztuk magunkat, ugyan már nyerni nem tudtunk de néhány igen szoros kört harcoltunk ki sorozatban. Néha csak hajszálon múlott, így 30-60 ticket-tel veszítettünk. Ezekben a körökben többnyire 48-as állást és Montebourg Station-t védtük, ahol a németeknek gyűlt meg a bajuk az ellenséges besurranókkal. Én ezt a hátsó zászlós védelmet is élveztem, a templomban megbújó SL levadászása külön poén volt.

 

 

Minden igyekezetünk ellenére a végeredmény a következő lett:

 

Kezdő ticket-ek: 850 Axis, 1000 Allies

Csata kimenetele:
Nyert körök: 3 to 9
Megmaradt ticket-ek: 482 to 1725

A csatában szerzett 'Victory Point'-ok
Axis 27 VP (25 + 2)
Allies 82 VP (75 + 7)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva