Főoldal » fh2 állomány » FH2T Kampány #1 - Csata #4
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

FH2T Kampány #1 - Csata #4
Írta: truth 2012-11-20 12:17-kor

Mivel a harmadik csata technikai problémák miatt félbe lett szakítva, így itt a soron következő csatabeszámolót olvashatjátok.


Ezúttal is egy már ismert terepen vetettek be minket. A csata nagyobb részében Biazza Ridge elfoglalása volt a célunk. Ez rendszerint már a kezdő fázisban sikerült, mivel rajtunk kívül a hadosztály nagy része is ezt támadta.

A sikeres foglalás után általában a védelem ellátása volt a további feladatunk, melyet jó hatékonysággal el is tudtunk látni. A sátrak jó fedezéket nyújtottak az ellenséges tüzérség ellen, ugyanakkor jó rálátást biztosítottak a védendő zászlóra. A támadások nagyrészt az északkeleti, valamint a délnyugati erdő felől érkeztek. Nagy meglepetést az ejtőernyős hullámok sem tudtak okozni, melyek akkor érkeztek ha három zászlót is sikerült megszereznünk.

 

 

Az általunk védett pont látképe. Igazán otthonos kis táborhely, melyet az időnként ugráló ejtőernyősök zavartak csak meg :)

 

 

A csata során azért tettünk néhány kitérőt más pontokra is, ha arra volt szükség, így hosszabb-rövidebb időre megfordultunk Crossroads és Farm pontokon is. Ez utóbbinál az ottani védők által elhelyezett rengeteg smine okozott fejtörést, nem csak a támadóknak, de nekünk védőknek is.

 

Mivel a körök nagy részét megnyertük, így az utolsó körben szakaszunk a kezdeti meglepetést kihasználva sikeresen megtámadta és hosszú percekig fehéren tartotta a hidas zászlójukat. Ez lehetővé tette, hogy a többi zászlónál ne tudják erőiket koncentrálni, így ezt a kört is sikerrel zártuk.

 

 

Kezdő ticket-ek: 800 Axis, 650 Allies

Csata kimenetele
Nyert körök: 15 to 1
Megmaradt ticket-ek: 2587 to 79


A csatában szerzett 'Victory Point'-ok
Axis 114 VP (103 + 11)
Allies 7 VP (7 + 0)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva