Főoldal » Forgotten Hope 2 leírás
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

Forgotten Hope 2 - Leírás
Írta: -

A 24th klán egyik közkedvelt játéka:

Forgotten Hope 2


 

fh2

 

A Forgotten Hope2 a Battlefield2 második világháborús módja, mely a Battlefield 1942TM Forgotten Hope elveit viszi tovább.
A több mint 250 hiteles harceszközzel a Forgotten Hope rendelkezik a legszélesebb eszközskálával, mint az addigi bármelyik második világháborús FPS játék.
Az Electronic ArtsTM Battlefield 2TM-jével,a fejlesztési lehetőségek sokat nőttek. A teljesen új motor és fizika olyan életet lehelt a harctérre, mint még soha.

 

Letöltési link

 

fh2

 

A Forgotten Hope 2 egy II. világháborús mod. Sok más mod és játék csak a nagyobb helyszíneket és csatákat emeli ki, de a Forgotten Hope 2-ben ezeken kívűl a kisebb, de mégis jelentős csatákban is részt vehetünk. Ilyen például a Görögországban és Észak-Afrikában lezajlott események, ráadásul vannak olyan pályák, ahol tankcsatát kell vívnunk az ellenséggel. Lehetünk amerikai, brit, német, olasz, kanadai vagy ausztrál katonával. Széles jármű és fegyverarzenált találhatunk a FH2-ben. A készítőknek a látványon és a hangulaton kívül fontos volt, hogy történelmileg pontos legyen az adott helyszín és csata. A modot egy- és többjátékos módon kívül co-opban is játszhatjuk.

 

Forgotten Hope 2 bemutató videó:

 

 

fh2

Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva