Főoldal » wot állomány » WoT 7.0 és 7.1 - beszámoló
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

WoT 7.0 és 7.1 - beszámoló
Írta: mastert 2011-12-15 17:46-kor

A jövőben érkező újítások, valamint rövid beszámoló.


A napokban VÉGRE valahára napvilágot lát a publikus 7.0 patch. A legtöbben tisztában vagytok vele mit hoz nekünk, de pár szóban részletezném mit is kapunk.

 

  • 2 új map Marsh és Fjords
  • új robbanás effekt
  • jó pár tanknak átdolgozták a collosion dobozát
  • új minimap és játékos listajelző
  • ágyúk sebzését és tankok árát változtatták
  • bekerül 3 új tank company verzió
  • végre rakhatunk skineket tankjainkra, amit mások is látnak

      (bár semmi egyéb hatása nem lesz egyelőre)

stb…

 

Az orosz szerveren már megy az új verzió, az amcsin ma rakták fel, az EU-ba pedig holnap érkezik. De hol vannak azok a tankok és egyéb kiegészítők, amit ez évre ígértek (2. TD line, francia tankok, prémium tankok, új játékmódok). Gondolom a srácok kicsit besültek a 7.0-val mivel 4 teszt patch-et adtak ki a publikum elé, mire játszható lett. És jó 2 hónapot dolgoztak vele.

 

Emiatt, hogy szavuk még megmaradt hitelét benyeljük, az orosz szerverre már ki is dobták a 7.1-es teszt patch-et. Vagyis várhatóan az év végén megkapjuk a francia tankokat.

18 db light, médium és heavy tankot. Meg még jó pár bugfixet ígérnek. Az már kiderült, hogy a francia tankok betyár gyorsak lesznek és 6-os illetve 4-es rekeszekben fognak tüzelni. Vagyis 6-ot, ill. 4-et gyors egymást követően el tudsz majd lőni, de utána jó

1 percig semmi. Páncélzatuk viszont elég gyatra lesz, szinte minden át fogja majd lőni.

 

A sokak által várt t34-es prémiumá avatás és az új IS4-IS6 csere sem ebben érkezik. Overlord blogján közzé tette, hogy sajnos ez nem fér bele ebbe a patch-be és hogy szeretnének sok kis patch-ben kiadni ezeket az újításokat. Az M103-as amcsi heavy, valamint az IS6 és a JagdTiger prémium, 2 map társaságában a 7.2-es patch-ben érkezik jövő év elején.

 

Addig is mindenki készüljön a 7.0-ra, ami szinte semmit nem hoz és itt egy igazi orosz videó a 7.1-es francia tankokról:

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva