Főoldal » 24th Klánhírek » Bf2 Gamenight 06.24. vasárnap
Csatlakozás
Regisztráció Regisztráció
Bejelentkezés

Név:

Jelszó:Óra

hét képe

Linkek

airsoftmatra

 

 

 

  

Bf2 Gamenight 06.24. vasárnap
Írta: ADI_HUN 2012-06-20 21:45-kor

 

 

Születésnapi BF2 Játékest!


Ez úton szeretnék egy születésnapi meghívót átnyújtani nektek, a battlefield.hu közösség jóvoltából:

 

"Mi a Battlefield.hu-nál mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a korábbi Battlefield-részek életbentartására, legyen ez megvalósítva akár egy pár fős GameNight, vagy több napra nyúló funwarok keretében.

2005. június 24.-én jelent meg az európai piacra az ikonikus Battlefield 2, mely újdonságnak számító csapatszervezési rendszerével, csapatjátékra alapuló játékmenetével fordulatot hozott az online FPS-sek terén, rengeteg rajongót szerezve ezzel, akik közül sokan még ma is újra és újra végigjárják Karkand homokvihar fedte utcáit, vagy Wake Island napsütötte fövenyét...

Nektek, Bf2 veteránoknak, visszatérő harcostársaknak, újoncoknak és minden érdeklődőnek nyújtunk most lehetőséget a játék kiadásának hétéves évfordulóján egy jubileumi GameNight alkalmával a nosztalgiázásra, vagy épp a nagy előd felfedezésére!

Szeretnénk mind többőtöket meghívni a "születésnap" méltó megünneplésére, így a szokottnál jóval korábban, két héttel az esemény előtt megkezdjük a szervezést.

A hagyományokhoz híven ismét egy infantrys, és egy igazi, égi-földi háborút biztosító conquest map lesz a GameNight helyszíne. Ezúttal választásunk mintegy keretezve a BF2 történelmét a legrégebb óta játszható pálya Gulf of Oman és az egyik legfiatalabb térkép, Operation Blue Pearl-re esett.A  gyalogos harc kedvelői Operation Blue Pearl pályán élhetik ki magukat, míg a totális hadviselés szerelmesei Gulf of Omanon találhatják meg számításaikat.

A pályák mérete mind két esetben a résztvevők létszámától függ (természetesen ha igény van rá, a repülős mapot nagyobb méretben is tudjuk játszani).

Időpont

2012. június 24 (vasárnap), 20:00

Helyszín

A Battlefield.hu unranked szervere

Ami szükséges

- TS3 hozzáférés (teamspeak.hu) (amennyiben nincs, úgy egy admintól kérhetsz)

- Battlefield 2 1.5-ig felpatchelve (Az 1.41-es patch szükséges az 1.5 telepítéséhez!), PB frissítve. "

 

Eredeti cikk: http://www.battlefield.hu/content/2012/06/18/Szuletesnapi_BF2_Jatekest

 

Aki jön, egy hozzászólásban kérem jelezze!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Stat.
© 24th.hu – Minden jog fenntartva